Siden alle gjør det , må vell jeg og!

Skrive om året som gikk hehe. Jeg har vell sånn i bunn og grunn skrevet om det før, men vi får vell ta det igjen da.

Jeg var i Oslo, to ganger...


Jeg var med Andrea på hytta, hvor hun blant annet lærte seg att det ikke bare er jesus som kan gå på vannet!

Og den 10.Mai ,for å være presis..Endelig var jeg ''voksen'' og ferdig med den etterlengtede dagen, hehe. Fikk masse fint, bla, språkreise til Los.Angeles, så nå fikk jeg bare å glede meg!Og etter konfirmasjons-rusjet dro jeg,mamma,tante og iris(søskenbarn) til Praha..Og koste oss der i fem dager.
Endelig kom 21.Juni , dagen vi hadde gledet oss til i evigheter. Da reise jeg og Andrea først til oslo, deretter til london for å errobre accesories på hetrow, og deretter til Los Angeles! Og hadde the best time of our lifes! Traff mange kjekke mennesker, opplevde masse nytt,spiste god mat, gikk på amrikansk skole, opplevde den triste dagen da mickeal jackson døde...Og utenom det hadde vi det fantastisk!
Og jeg var hoss frisøren to ganger på tre uker, og kom hjem med mørk mørk brunt hår! Awsome.
Vi kjørte en hvit hummer limmo gjennom hollywood ,mellerose place og new port beach!
Litt under en uke etter att jeg var hjemme fra amayzing united states, dro jeg og mamma til leiligheten vår i vakkre montenegro. Og koste oss å slappet av en hel uke!

I begynnelsen av august dro jeg med pappa å co til Danmark. En uke og hjem kom jeg noen skopar og etpar sånne danskabåtenjucer rikere!  Jeg jogget faktisk på den stranden hver dag, flink som jeg var .


28.August ble jeg 15, gratuler meg i komentarfeltet..Tulla!   Men jeg feiret dagen med verdens herligste jenter!


I høst ferien dro mesteparten av trinnet med de hvite busser til Polen og Tyskland. Det var en , fæl/trist/grusom , men samtidig en fantastisk opplevelse..Trist å se hvor vondt disse menneskene må ha hatt det. Og det fikk men til å sette mer pris på alt jeg har. Jeg er heldig!

...........................................Og nå er det allerede slutten på et fantastisk år.


Håper alle får en fantastisk kveld/natt/dag.....! Takk for det gammle.


Hvordann har ditt 2009 hvert?

-Vendela

Én kommentar

helenjohansen

31.des.2009 kl.15:57

kjempe fine bilder!

godt nytt år :)

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits