I love you mr.lee!

Nå har jeg sitter her å knasket på nuddler haha. Jeg har levd på det de siste dagene.....Men det var ikke nuddler jeg skulle snakke om!

Jeg kom over en blogg, eller egentlig flere...Som har skrevet masse dritt om ulrikke lund sin nettbutikk!
Og sendt sånn bloggshout med flere av innleggene.
Greit alle skal få ha sin egen mening, men når man går så langt å sier ting direkte om personen. Og deretter havner på topplista? Da har er bloggnorge sterkt overvurdert ,mener jeg.
For der første, så skriver de att de har funnet flere av de samme plaggene som ulrikke har i butikken, på ebay. Og att hun fører dem mye dyrere en det de har funnet ut andre plasser....!

Hvis man tar inn varer til butikken, så kommer det jo en innkjøpspris som er nokkså mye billigere en det du kjøper varene for. Og så kommer det frakt og toll utenom hvis det er utenlanske varer, ergo hvis personen skal kunne leve av butikken, må de jo tjene noe på det? Altså å sette prisen noenlunde høyere en innkjøpspris!
Skriver dette fordi jeg synest det er så idiotisk å sikte akkurat mot ulrikke, når de like gjerne kan henge ut de store butikk-kjedene jo? De gjør akkurat det samme. Jeg så en T-skjorte på en butikk, å fant den 80 kr billigere på en helt annen butikk igjen... U get it? Alle gjør sånn, ikke bare ulrikke.


........................Hva mener dere?


-Vendela

2 kommentarer

Torill- Irene

02.jan.2010 kl.10:12

enig i det du sier. folk burde ikke være så dømmende av seg. de er nok bare sjalue av at hun faktisk har funnet noe å drive som er bra og funker.

Fashionfreek

02.jan.2010 kl.17:29

Torill:Enig!

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits