Flette Håret !

Det er ingen hemmlighet att fletter i håret er suprhot igjen, både på catwalken og på streeten ser du dette..Elsker de enkle flettene fra Alexander Wang sitt show....Det er superenkelt å lage, enten du bare fletter pannelyggen opp, eller setter håret opp i en høy hale og tvinner en tykk flette rundt, eller tar hele håret..Alt funker! Og ser superhot ut.
Selv liker jeg best å flette rundt hele håret mitt, siden jeg har så kort hår. Men på de som er så heldigge å ha langt hår, er den lange sidefletta finest. Men det er jo selvsagt en smaksak!

Hvilken flette liker du best?-Vendela

7 kommentarer

Simone

06.jan.2010 kl.21:05

sv: jeg har det jeg å faktisk, men synes disse var så fine!!

StylebyK&A

06.jan.2010 kl.21:07

Jeg liker best flette ned på ene siden, som på det nedereste bildet når man f.eks. har en bad hair day. Men om sommeren og på fest er det nest siste bilde et godt eksempel på hva som er superfint og sommerlig!

Solveig Wold

06.jan.2010 kl.21:18

Synes den løse fletten helt nederst er superfin:)

Therese

06.jan.2010 kl.21:20

Jeg vil minne om at jeg nå har spørsmålsrunde på bloggen min, så hvis du lurer på noe, grip sjansen nå til å spørre! :) (beklager selvreklamering her xD)

Ha en forsatt fin dag!

M and Dee

06.jan.2010 kl.21:43

Fletter er så herlige.

Always and forever - M and Dee

Andrea

06.jan.2010 kl.21:47

Love it ;-) kommer litt an på hvilken lengde jeg har på håret. Men jeg liker de fleste fletter! Det blir finest når jeg er hos deg eller frisøren.

Fashionfreek

06.jan.2010 kl.22:32

Andrea:haha du e så søt!

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits