Hvorfor må det alltid komme så mye fint når JEG ikke har penger....

Heihei !

Jeg har ikke blogga for dere idag, ikke fordi jeg ikke har hatt tid, mer fordi jeg ikke har noe serlig fornuftig å blogge om. Så da lar vi heller bare vær...Kansje vi skal fyre igang med en spørsmålsrunde eller noe sånn? Hva sier dere?

Når jeg skulle ut døra idag, var det kaldt! Og her i Stavanger er vi ikke vandt til att gradestokken synker under -7 grader. Så når vi nermer oss -15 på lyse dagen, så kan jeg like gjerne bare være inne. Det er faktisk en grund til att jeg ikke bor i Oslo vet dere, haha tulla. Men det er jo litt sant da, jeg hadde ikke hatt noe som helst problem med å tatt med meg kofferten å reist...Til et sted, et varmt sted..
Jeg måtte tilog med trø til med ullundertøy idag, jesus christ. Det er lenge siden det. Tror faktisk ikke jeg har brukt ullundertøy siden mamma tvang meg til det i andre klasse?


Sitter her med Detnye i fanget nå..Jeg blir depprimert jeg, av  når det alltid skal komme de fineste plaggene for denne sessongen, må komme akkurat nå. Nå som jeg er blakk....

-Vendela

2 kommentarer

Thea Mathilde

08.jan.2010 kl.14:01

Haha, her er det -20 grader! :O Nå vil jeg har sommer og sol! ;D

Bra blogg du har! Klem <3

Fashionfreek

08.jan.2010 kl.19:49

Thea Mathilde: off, -20 grader er litt....kaldt haha!

Tusentakk:D

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits