Sale , sale and sale!

Hola cupcakes!

Idag hadde jeg klokka på 09:30........For å gjøre en lang historie kort, så forsov jeg meg, eller jeg tror hvertfal det!
Så måtte jeg hive på meg noe, få litt mat i munnen å hive meg i bilen,sånn att mamma kunne kjøre meg til byn. Der jeg skulle møte Andrea! Og siden det er sånn tjue minus ute, koste hva det koste vill  jeg kunne jo ikke fryse, å den store coaten er ikke akkurat i varmeste laget. Så da ble det berghans jakken haha. Vet det ser supernice ut..Men den er så sinnsykt god og varm, så da får det bare være fashioncrime hehe.
Uansett, vi spiste på galleri4, og senere møtte vi noen fra språkreisen! Superkoselig å se dem igjen. Kjenner jeg lengter etter solfylte California nå...

Jeg vet det er en uskreven bloggregel att man ikke skal poste bilder av katten sin , eller av middagen. Men se da, galleri4 har virkelig god mat..Hvis vi ser bort i fra att røff og tøff må ødelegge hele atmosfæren å dra til seg så mangen småunger...Skrikende småunger, så er det en veldig fin plass.

Så kjøpte jeg en et par ting, kjøpte bla denne
Det er salg på , alle plasser nå! Så selvfølgelig brant det litt extra i lomma...Men den var så fin, den er kort da, passe fin til highwaist short. Kjøpte et par ting til , men de viser jeg dere senere!

Har dere kapret noen skatter på salg da?

-Vendela

Én kommentar

annikent

09.jan.2010 kl.21:33

Jeg har spørrerunde på bloggen min.

Hadde du sendt inn noen spørsmål hadde jeg blitt glad! (:

annikent.blogg.no =)

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits