What to do in New York!
Jeg har sååå lyst til å reise til New York nå!  Mamma har sånn halveis gått med på en tur før sommeren engang..Men gudene hvet når det blir.

Så lurte jeg litt på en ting eller et par, er det noen som er lommekjent i New York, som kan anbefale hoteller,butikker,plasser,resturanger?? 

-Vendela

8 kommentarer

Nina

15.jan.2010 kl.23:56

Utrolig fin blogg du har :-D

Liker designet ditt!!

Må lese bloggen din oftere :-)

-NinaD :-DD

marthe ♥

15.jan.2010 kl.23:57

headerkonk på bloggen min, hadde blitt superglad om du meldte deg på :D

Fashionfreek

15.jan.2010 kl.23:58

Nina:Takk:)

Stine Sørensen

16.jan.2010 kl.01:56

Jeg har vært i NY, men er langt fra lommekjent siden jeg bare var i ei gate der. Madame Tussaud's er verdt et besøk, hvis du ikke har vært på den i London :)

Fashionfreek

16.jan.2010 kl.04:46

Stine Sørensen: Har ikke vert på den i London nei, så får absolut gi det et besøk i NY:) Takk for tipset!

Nikky

16.jan.2010 kl.13:18

jeg må til new york for jeg dør.

ajlisenik

21.jan.2010 kl.12:16

Et billig sted å bo er Sohotel (thesohotel.com) som ligger midt i smørøyet;) Jeg vet ikke, men hvis du er glad i vintage råder jeg deg til å ta L train (subway'en markert på kartet som den grå linjen. Går fra west til east side langs 14 gate) mot Brooklyn og gå av første stopp etter du har kommet deg ut av Manhattan. Der er det masse vintage til en billig penge!:D

Ellers hvis du er gira på kjedebutikker eller de i litt dyrere slaget er det egentlig å bare holde seg på fith Ave. For mer urbant er det egentlig bare å gå gatelangs i Soho/downtown området. East village er også hvert et besøk (ligger øst ovenfor SoNo)

Et godt råd før du drar over. Ta en titt på kartet og merk av butikker du vil innom. Spesielt hvis du bare skal en langhelg. NYC er bare helt konge! Jeg fikk selv muligheten til åbo der fire måneder, og etter å ha kommet hjem savner jeg det hver dag!

Kine:D

Fashionfreek

21.jan.2010 kl.16:30

ajlisenik: Så gøy! Tusen takk for tipps! Jeg elsker spessielt vintage,har hørt soho har en del bra?

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits