Annbefaling: Ungå tørre vinterlepper( Og ja, jeg har et kult iphonedeksel....!)  Jeg har brukt denne kremen så lenge jeg kan huske. Elisabeth Arden, har en serie som heter eight hour, og finnes i flere former. Men jeg liker best kremformen. Den er supernice for tørre vinterlepper, og ikks si dere ikke trenger noe på leppene, alle gjør det. Spytt,fuktighet tørker faktisk ut leppene. Not good.
Så denne er virkelig et alternativ til en lifesaver.

Men den kan også brukes på ansikt,eller hele kroppen for den sags skyld. Finnes btw også i større former en den på bilde alså hehe...Koster rundt 150kr for femti ml, jeg er ikke helt sikker nå, men sånn ca!

Noen som har prøvd den, eller har prøvd andre? Blir glad for anbefalinger vet dere!

-Vendela
Stikkord:

3 kommentarer

jennifer

20.jan.2010 kl.03:10

Hej hoppas allt e bra här?

Nu har jag en röstning på min blogg om vilken outfit jag ska ha på mej den 29januari då de e min födelsedagsfirande i norrtälje med vännerna, Vilken outfit passar en Fredag kväll på en resa till åland t/R och sen kvällen på krogen, VA en delaktig och hjälp mej bestämma den rätta outfiten , jag har beslutsångest :)

20.jan.2010 kl.15:39

Har den samme kremen! Den er fantastisk - og jeg elsker den!

Kjekk blog!

Sigrid

20.jan.2010 kl.19:37

Got it, tryed it, love it<3

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits