Vekk meg når det er over

Jess, jeg har vert ute å kjøpt min første bok..Neida, hørtes ut som om jeg ikke har evnen til å lese eller noe sånn.
Det har jeg, men jeg har ingen kosentrasjon til å gjennomføre en hel bok, men da jeg ventet på mamma idag, så gikk jeg forbi bokhandelen å fikk en følelse å lyst for å stappe hodet mitt ned i noe spennende, så jeg fant først en NY city guide, og deretter Vekk meg når det er over. Jeg endte opp med den siste!

Har kommet langt allerede, det er litt spennendes vet dere. Spes når det er om noe jeg har hatt selv. ME liksom.
Sånn hvis dere er intreserte, så kan jeg skrive  litt om det :)

Vet dere hva ME er egentlig, ?
Er leserene mine litt mer leseløver en det jeg er kansje ?


-Vendela

3 kommentarer

My Good Act

28.jan.2010 kl.18:08

Er du en engasjert blogger? Sørg for å få din bloggadresse publisert på vår nettside! (Dette medfører flere besøkende til din blogg.)

Du kan også bli ukens profilerte blogger eller ukens My Good Act blogger. Bloggadressen din vil da bli vist mer enn 10 000 ganger på en uke.

For mer informasjon sjekk ut http://www.mygoodact.com/page/engasjerte-bloggere

Mvh oss i My Good Act

Andrea

28.jan.2010 kl.19:29

Boken så bra ut ;) jeg visste hva ME var fra før, men har fått mer forståelse etter jeg ble kjent med deg. tror det er posetivt for alle med en slik bok. jeg elsker å lese!

Therese!

28.jan.2010 kl.21:00

eg ekje spesiellt glad i å lesa, har ikkje god nok tolmodighet. Men eg har begynt på ei, og den er tjukkare enn bibelen ^^

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits