Giving up something doesn't always mean you are weak..Sometimes it means you're strong enough to let go!

Har vert en superchill dag egentlig, jeg sto opp alt for tidlig . Men verdt det da, man får så utrolig mye mer ut av dagen ved å stå opp tidlig, i stede for å ligge å dra seg til langt på dag!
Så dro jeg inn til Andrea, å så handlet vi litt på kvadrat å dro etterpå hjem for å spise å se film..Etter sånn en time med trailer titting så ble vi enige om å se ; My sistes keeper.
Har dere ikke sett den alerede, så go ahed. Nydelig film..Og hva den handler om? Døden, eller liv og død. Den er egentlig supertrist, men jeg elsker hele moralen i hele filmen.

Og så har vi sett på leiligheter i N.Y haha. Tror vi begge ble nokk så enige om att hadde det over hode vert mulig. Hadde vi reist imorgen..Jeg er litt lei av norge, og jeg elsker Amerika.

Bilde snakker for seg selv!

Har dere sett my sisters keeper?

-Vendela

7 kommentarer

Hemp-it

30.jan.2010 kl.23:55

Hei! Besøk vår blogg www.hempit.blogg.no, vi lager og selger smykkene våre til en rimelig pris, god kvalitet og miljøvennelig! Og vi tar gjerne imot en bestilling der du sier hvilke farger du ønsker! Nå tar vi imot bestillinger på blogg, mail og facebook!

Legg gjerne igjen en kommentar også!

marthe ¢¾

30.jan.2010 kl.23:57

god kveld : ))!! jeg har ett spørsmål på bloggen min om kjærlighet, vær så snill og svar på spørsmålet som er nederst på inlegget mitt. jeg ville blitt utrolig glad og selvfølgelig satt utrolig stor pris på det. ;DD

ellers, ha en kjempe fin kveld videre ! : )))

Victoria Venbakken

31.jan.2010 kl.00:13

Har ikke sett den, men har lyst!

itsallfashion

31.jan.2010 kl.12:25

Den såg eg og igår! Har aldri grått så mye av en film før tror eg..Men den va kjempebra!:)

Andrea

31.jan.2010 kl.15:54

new york! <3

Linnea

31.jan.2010 kl.16:30

hej, gud jag älskar din stil!!!! var får du insperationen ifrån? :)

kika gäna in på min blogg :)<3

Fashionfreek

31.jan.2010 kl.17:05

itsallfashion: Ja, den er utrolig trist:/...Men som du sier, den var kjempebra! :)

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits