A boring one.....

Jeg vet jeg har hatt en litt mindre strålende oppdatering idag...Jeg har sovet, sovet på sofaen, spist, sovet litt til.. Omg, det hørtes nesten litt intresant ut. Jeg skriver lite om hverdagen min, simpelten fordi den ikke er noe intresang for noen!

Men for å gjøre en liten vri, så har jeg vert hoss pappa en tur idag. Når jeg kom inn døra der, ble jeg møtt av en liten hjerteknuser, hunden ser like suprised gla ut hver gang jeg kommer inn døra. Selv om den helt sikkert egentlig ikke husker meg, neida.. Men jeg elsker henne, tenk så herlig å ha en som står hjemme å venter på deg hver eneste gang du kommer hjem. Jeg har tryglet mamma lenge om hund, men fant tidlig ut att det var til ingen nytte, så prøvde jeg meg å krysse ut noen annonser fra avisa, å lot den ligge åpen.
 Fremdeles ingen nytte....Blir vell en død gullfisk jeg får igjen snart, eller noe sånn..

Hva har dere gjort i det siste da?

-Vendela

3 kommentarer

Silja - Ajlisenik

04.feb.2010 kl.08:40

Så kul header! Sjekk ut hva du syntet om mine to siste posts: Skinn stylet olashort og outfit: breial! =)

M and Dee

04.feb.2010 kl.10:03

Fine bilder!

Always and forever - M and Dee

Therese!

04.feb.2010 kl.15:06

fine bilde :-)

eg har vore sjuk i det siste -.-

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits