....

Noen av dere er frekke....Man trenger da ikke være ghandi, for å forstå att bloggen min IKKE er for spanning. Spannere burde skaffet seg et eget blogplatform.
Og jeg er passe lei av folk som skriver '' kjempefine bilder, vill du komentere mitt siste innlegg'', til og med når jeg ikke har postet et bilde en gang. Så hvis det kommer flere spannere inn på bloggen, blokker jeg ip adressen deres eller noe sånn.


Men til noe litt mer fornuftig,  sitter her med den fine fuskepelsen min, og er egentlig veldig klar til å gå. Skal ut å spise, og etterpå er det tid for å stelle negglene, yes-det trengs.
Kansje jeg tar litt sol også, snakk om maksimal utnytting av dagen, hærlig er det.  Jaja, vi blogges senere.Pleier dere å ta manikyr eller masage eller noe sånn av og til ?

-Vendela

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits