I'll walk you true it.....


Og, ja jeg ser litt retarded ut....Men jeg elsker svart/hvitt bilder, så jeg legger unskyldingen på det.

Nå er tiden snart inne, eller den er faktisk inne. For å søke på skoler, og de fleste sitter sikkert med angsten fra de øverste hårstrå ned til storetåa, om de kommer inn på sine ønsker eller ikke. Jeg er ikke noe bedre selv, men har begynt å få litt roen på meg, att ting får bare gå som det går. Men vi får bare satse på det finnes jo nødløsninger også vet dere....Ikke att jeg helt har planlagt den enda, men..Har dere søkt? I så tilfelle, hva har dere søkt på ?

Ellers, så kjenner jeg att jeg begynner å bli litt smålei bloggen. Ikke lei av å skrive for dere, men av bloggen. Og av den dårlige giveback et deres....De er ikke mye dere sier, forhold til hvor mange som er inne, vet dere. Men creds til de som faktisk er søte og komenterer. Husk, alle bloggere får mer pågangsmot, til å skrive noe nytt og bedre, når dere kommer med deres meninger. Så start med det!  Jeg bør vell bevege meg nedover til sengen, bedtime.

Så er det noe dere synest jeg evnt burde ha forandret på?

-Vendela

2 kommentarer

livingfashion

08.feb.2010 kl.11:55

jeg går på studiespess. og jeg elsker det! Det gøres veldig tørt ut, men andre og tredjeåret er det masse valgfag som jeg er veldig fornøyd med:D Bare se etter de ulike skolene og hvilke valgfag de tilbyr!

Eline M.

08.feb.2010 kl.15:39

Jeg har tenkt å søke på videregående skole i dag. Jeg har tenkt mye, og nå er jeg ganske sikker på hva jeg har lyst til. Jeg kommer til å velge studiespesialiserende og realfag(det velger du jo på 2.året) fordi jeg har lyst til å bli lege :-) Heldigvis går det an å redigere søknaden helt fram til 1. mars ;-)

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits