Soo tiredPhoto;privat./

Jeg er .....Trøtt, nå. Men får jeg sove, nei.
Imorgen må jeg ringe å høre hvor i all verden mr.acer er blitt av. Tipper de har sendt han til kina, og sender meg en data uten alle bildene, som jeg tilfeldighvis glemte å ta backup av. FML. Jeg savner den lille rosa pcen min. Så slepper jeg dette monsteret jeg blogger fra nå. Den er ikke bare tung, og upraktisk, og har ikke alle mine bilder, men den er synger også på sine siste dager.

Ellers, så kjenner jeg er en smule mesunnelig på alle som reiser, eller skal gå på Oslo fashion week...Det er nå jeg hadde synest det hadde past å bodd på østlandet..Det er kaldt der, man jaja. Har bestemt meg for att jeg reiser bort i august da, slik att jeg får med med fall/winter collections, så håper å se noen av dere der da. Skal dere på OFW?

-Vendela

4 kommentarer

Karen

12.feb.2010 kl.05:36

Tusen takk :)

Stine Pedersen

12.feb.2010 kl.07:09

fine smykker:)

M and Dee

12.feb.2010 kl.10:12

Mye fine smykker da :)Og ja, vi skal, gleder oss! ^^

Always and forever -M and Dee

Amalie Rosnes

15.feb.2010 kl.20:16

Mye fiiint!

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits