In these shoesPhotocredit;my mum...Privat//

Blue shirt-Bikbok, Multi coloured heels-Bakers, Dress-GinaTricot, Accesories-H&M and Vintage....

Jeg blir nesten litt lei meg bare av tanken på hvor lite jeg faktisk bruker disse skoene! Vellvell, jeg har jo bare meg selv å skylde på akkurat der, men det oversvømmes jo ikke helt i muligheter til å bruke den heller da.
Og når jeg tenker meg om, så er det rart jeg faktisk er the lucky owner, jeg hater egentlig sånn masse fargerike ting, garderoben min er så minimalistisk og består stortsett bare av svart,hvitt,grått eller duse farger...Men akkurat disse skoene, falt jeg pladask for.  Så de var verdt att jeg måtte springe til minibanken hele to ganger for å få råd til dem...!

Skjorten er foresten favorittplagget mitt, for sessongen ! Den er så herlig, passer til det meste, og så elsker jeg att den ser litt, det motsatte av feminin ut, mens hvis du setter den sammen med noe superfeminint så ser det helt perfekt ut!

Hva syns dere om skoene, hehe?-Vendela

4 kommentarer

janneke - mote og livet

13.mar.2010 kl.23:15

Utrolig kule. Like outfitet!

Maren Elisabeth

13.mar.2010 kl.23:18

Fine! Ü

Trine Sjursen

13.mar.2010 kl.23:19

elsket både skoene og skjorten! Garderoben min består også for det meste av svart, grått osv. men av og til kjøper jeg noe skikkelig fargerikt som overhodet ikke passer til noe annet jeg har, haha. Spesielt med sko faktisk,

sarai94

14.mar.2010 kl.14:17

Veldig fargerike og knæsje ;)

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits