BRILLEFIN
Photocredit;Myself..//

Haha, jeg elsker de nye solbrillene mine! De er så kule, att jeg sitter med dem inne..Okei, nå hørres jeg bare freak ut, men helt sant!  Tror faktisk jeg må gå til innkjøp av et par i brunt også, haha! Eller skal jeg sparespare til de fine Alexander Wang brillene som eger tar inn til våren, hm...?

Nå har jeg sett på hva heter det nå igjen, god kveld Norge eller noe sånn ? Og jeg får like frysninger hver gang jeg hører Vendela kirsebom nevnes på TV...Trist att foreldrene mine valgte å skrive navnet mitt helt likt som hennes, for det utales ikke vendella, hahaaha...Vendëla utales det( legg litt trykk på e'en), men det ser idiotisk ut å skrive, så jeg runder av her å sparer dere for resten av bullshitet jeg egntlig hadde tenkt å komme med!

-Vendela

5 kommentarer

Janneke og Karoline

14.mar.2010 kl.10:43

Like it!

Mina

14.mar.2010 kl.12:21

Så kule:)

Annelise Beck

14.mar.2010 kl.13:19

kule solbriller :)

Therese!

15.mar.2010 kl.19:00

vendela, du er søt! :-D

Fashionfreek

16.mar.2010 kl.13:33

Therese!:Haha nei, det er du som er søt!

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits