The grass is greener on the other side...Or at least that's what they say!

Jeg som skulle legge meg fordi feberen tok litt overens...Nå er det olelukkeøye, som har GLEMT meg!
Og siden jeg ikke fikk sove, fikk jeg litt bloggabstinenser  ( jeg liker hvertfall å skylde det, på det) .

Noen ganger tenker vi, eller hvertfall jeg, ''er det egentlig så verdt det??''...De seks ordene har spinnet rundt i hodet mitt endel i det siste. Blant annet rundt da det var tid for skolevalg, dere vet...Vidergående skoler.
Men så kommer den snille tanken tilbake, og jeg tenker att selvfølgelig er det verdt det, for om noen år sitter jeg i NY, og trykker på tastaturer derfra, for dere!

Ja! Jeg skal definnetivt jobbe, og jobbe og jobbe enda litt til, for å oppnå det jeg ønsker. Jeg håper bare det blir. I disse triste snøfulle gråe norske dagene sitter jeg å tenker meg et halvt år bak i tid, til California....Dreamplace or our lifes!
Det er nesten litt trist å si det,( i og med att alle som bor i Norge, burde vert en smule håndfull takknemligere en det vi egentlig er) men jeg liker alt ved USA  ti ganger , eller kansje 20 om dere vill. Bedre en norge.
Plassen, menneskene spessielt, alle føler seg like velkommen uansett hvor man er, og for å ta litt eksta av, shoppingen! 
Jeg får nesten litt sommerfugler flygende i magen, når jeg tenker på det.
Jaja, jeg vet jeg aldri har vert i akkurat NYC før, men jeg har jo vert noen ganger i selve Amerika så jeg tørr påstå att jeg ville likt meg der. Tenk da, en fin romslig leilighet ,med andreabestis. Et par meter fra nermeste Starbuks! Og studert photography der!

Men la oss ikke drømme for mye...Vi vet jo alle att dette fåreløpi, bare er tanker. Men, likevell. Det får meg nesten til å glede meg til høsten, til skolen, og til å bare få unnagjort tre forhåpentlig storartede år for så å dra videre.Photocredit;Weheartit//

Q: Hva er deres fremtidsplaner ?


-Vendela

2 kommentarer

Maren Elisabeth

15.mar.2010 kl.02:01

Jeg vil studere litteratur og bli forlagskonsulent, og etterhvert prøve å bli forfatter selv.

15.mar.2010 kl.21:01

Helt enig med deg! :)

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits