...

Guess what? ....................Jeg har jogga.
Og nå ligger jeg halvdød her på sengen å slurper i meg den store koppen me deilig chai te..
Jeg har ikke jogga siden september ifjor, så jeg føler dette kom litt brått på, jeg sto opp, sprang opp på laptoppen å lastet ned noen ok trenings'sanger, å dro. Altså, jeg siker ikke att justin biber er min nye superfavorit, men han klinger ganske fint i ørene når jeg skurer iphonen på full guffe så jeg slepper å høre kolspusten min når jeg jogger,tulla.

Og så har jeg sett paradise med verdens beste June! Det er superspenende, no kidding.
Imorgen skal jeg hvertfall prøve å få tak i ny minnebrikke, så jeg kan blogge skikkelig igjen, å ta bilder! Så får vi se..
Men jeg oppdaterer heller imorgen, jeg verker helt fra øverste hårstrå på hodet og ned til tånegglene, jeg sier som Rachel Zoe....I die!


(Photocredit;style.com)


-Vendela


2 kommentarer

M and Dee

06.apr.2010 kl.08:34

Wow, gratulerer! Vi burde nok prøve å bli litt mer sporty selv..

Always and forever - M and Dee

Verositas

06.apr.2010 kl.09:57

Jogging er så deilig:) Får masse energi,spesielt på morgenkvisten..Elsker å jogge,bare ikke fått jogget på en stund.Blitt litt mye av den samme vekt og elipsetreningen.Må komme meg ut snart:D

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits