.

Trenden Mr.wang startet da han realiserte sommerkoleksjonen sin i høst..Jeg er alltid superskeptisk, til sånne ting, har aldri sett noen vits i å vise magen, eller andre deler av den grunn.
Men da jeg sprang rundt på bikbok igår så kom jeg over en  søt maritime topp, så ble jeg helt forelsket. Og siden jeg har sittet helt alene hjemme i hele dag, så var det en fin start å faktisk gå rundt med den. Altså jeg ville aldri gått sånn ute, da kan man ta en blazer eller en cardigan som jeg hadde på meg idag, å heller lukke den. Eller ha en high waisted denim shorts, det ville sett superkult ut på en festival eller på beachen i sommer!

 Men, jeg vet tviler neppe på att jeg kommer til å gå sånn hehe.Men prøve, må man jo.Q: Hva syns dere om magekorte topper?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits