Dresses
Kjole fra Vero Moda 159,- Stroppene kan tas av slik att den kan fungeres som en tubekjole!(Photocredit;me.)

Den nederste kjolen er fra Gina til ca 199,- Jeg forelsket meg helt i fargene, og detaljene på ryggen.
Normalt er jeg ingen fan av rosa, den blir litt vell...Jentete for min del noen er jo selvsagt nydelige , men denne var midt i blinken!


Ja! Imorgen er 17.Mai her igjen, dagen hvor alle flagger for Norge spiser alt for mye iskrem, og hygger seg blant venner og familien!
For min del skal jeg bruke anledningen til å bruke bunaden min som har støvet i skapet siden jeg brukte den sist 17.Mai..Det er en litt fin ting det med bunad, jeg er i grunn veldig glad jeg valgte det til konfen ifjor. Ikke bare slepper jeg tanken med å gå gjennom hele klesskapet mitt for å så finne ut att jeg ikke har noe å ha på meg, men også så er det jo stoltheten av å bære Norges nasjonaldrakt. Ok, nå hørtes jeg litt, norskt ut...

Uansett ha en fantastisk dag i morgen, skal se om jeg ikke får blogget litt i morgen tidlig hvis jeg får tid. Hvis ikke så blogges vi på tirsdag.

Q: Hva skal dere ha på dere ?


-Vendela

5 kommentarer

Tine

17.mai.2010 kl.02:21

mmm, nice!!

Stine

17.mai.2010 kl.03:44

Jeg skal ha på meg shortsdress tenker jeg. Kommer sikkert bilde av det på bloggen i morgen tenker jeg :D

belleisabelle

17.mai.2010 kl.10:06

Får dessverre ikke hatt på meg bunaden min, for den er i NOrge og det er ikke jeg... Men har bilde av det jeg SKAL ha på meg på bloggen min. i kveld, når jeg er ferdig på jobb...de skjønner ikke her at man bør ha fri på 17.mai!!

Ha en superfin dag!!

janneke - mote og livet

17.mai.2010 kl.10:47

Utrolig fine!

Trine Gundersen

18.mai.2010 kl.20:16

Kjempe fin blogg :-)

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits