What a day


Jeg har vert så opptatt med andre ting i det siste , att når jeg bladde nedover i bloggen har jeg jo nesten ikke postet et eneste outfit bilde på lenge. Shame on me!
Ikke att det har vert så mye å poste uansett, etter att jeg kom hjem fra usa, har  jeg enten vert på jobb. Ellers så har jeg sovet. Så jeg har ikke hatt så forferdelig mye tid til å dresse meg sånn opp, eller å gjøre håret mitt pent. Så det har hengt midt på hodet i en slags bestemordult å bare vert i veien..Dear god, jeg må gjøre noe med håret mitt. Det ser forferdelig ut haha. Det nytter ikke å kure håret med alle slags kuret å bare sette det opp på hodet igjen, nå ser jeg ut som et lykketroll.Uansett, idag hadde jeg på meg min herlige nye genser fra topshop, jeans fra Jucy Couture  min fantastisk nydelige ring fra YSL og hvite converse.Åh, som jeg savner starbuks..Nå drakk jeg riktignokk mer istee en kaffe, men ingen kan si imot att starbuks har den beste frappechinoen i hele verden. Enda jeg viste det, gikk jeg ned på new's man å kjøpte meg en. Altså, den smaker kaffe, men den smaker ikke starbuks. Enda en grunn å flytte til New York.


-Vendela

3 kommentarer

Anna og Sanne

08.jul.2010 kl.09:43

Du har skikkelig fin blogg! :D

09.jul.2010 kl.22:02

hvor og hva jobber du med ?

Har spurt deg om det før ,hadde satt pris på om

du hadde svart på det.

Du har en veldig fin blogg og en utrolig smak på mote/klær

Fashionfreek

09.jul.2010 kl.22:03

Anonym: Jeg jobber på Vero Moda;) hehe, tusentakk, kjekt du liker den!

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits