Outfit

(Photocredit:Marie.)Top-Topshop, shirt- H&M, shoes- Aldo...


Da jeg gikk gjennom mine seneste poster, kom jeg over att jeg nesten ikke har postet et eneste outfit bilde siden jeg kom fra New York!
Må prøve å bli litt flinkere....Jaja. Tenk att i morgen, er det en bare en uke, syv dager til det er back to buisness!-Vendela

5 kommentarer

Kjersti Kihle's

08.aug.2010 kl.23:15

Så stilig antrekk du har, digger skoa dine!!:)

A!ina

08.aug.2010 kl.23:31

Utrolig stilig!

Idaam0r <3

08.aug.2010 kl.23:52

Hei :)

Takk for svaret..

Nei, jeg har ikke fått diagnosen ennå.. Jeg venter fortsatt.. har vært i rønken og tatt masse blodprøver.. rønkenene var fine.. og blodprøvene har jeg ennå ikke fått svar på.. så de er nok helt fine de og..

Kan du fortelle meg litt på mail f.eks hvordan du hadde det før du fikk ME diagnosen? hvilke symptomer du hadde osv.. foresten, hadde du problemer med ubehag bak ørene?

www.idaam0r.blogg.no

Thea Kristine Finstad

09.aug.2010 kl.12:10

Hei :)

Jeg leste nettopp det ME-innlegget ditt, og det var veldig bra skrevet! Jeg er selv syk (ikke ME), men masse forskjellig skjer med kroppen min, og iløpet av ett år har jeg tilbringet litt over 1 månede på sykehuset tilsammen.. Jeg tar det også veldig forsiktig og vi går veldig sakte fremover :) Jeg prøver å ta helsen først jeg også, for jeg vet at det er veldig viktig :)

Marie Helene

09.aug.2010 kl.13:11

Stilligt outfit og kule bilder:D

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits