Imagination

I dont can´t feel mine...Nå sitter jeg her, en haircut senere. Viser imorgen, jeg er hvertfall kjempefornøyd!

Idag har jeg vert på infomøte med Speak og Aspect om utveksling neste år. Det meste har jeg jo hørt før, ettersom jeg allerede har vert gjennom interju, men det var greit å få med likevell. Hadde jeg fått biletten i hånda, hadde jeg dratt på flekken, selv om det er så masse så kommer til å bli til et stort savn, familie, venner ja alt generelt, så føler jeg det er verdt det.

Tenk da, jeg blir vekke fra familien og alle jeg kjenner, i et helt år...Men jeg ser på det som en fantastisk opplevelse. Jeg elsker jo USA, og amerikanere enda mer. Jeg er så uforklarelig spent!

 

Q: Andre som har tenkt på utveksling i utlandet neste år?

 

 

-Vendela

3 kommentarer

Mette Kirstine

23.sep.2010 kl.00:46

Utveksling virker veldig spennende, men det har aldri vært et alternativ for meg. Lykke til, det kommer til å bli kjempespennende!

anguavonuber

23.sep.2010 kl.10:38

Har lyst å reise bort, men det bir nokk ikke enda :p

fashionbysunniva

23.sep.2010 kl.15:31

ååh, det høres kjempespennende ut! jeg går i tiende da, men jeg har skikkelig lyst til å være utvekslingsstudent i australia :-D

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits