Vinn Goodiebags fra SYOSS!!

edidt: Jeg velger å skrive dette på norsk, siden det er mine norske lesere jeg har en kjempegøy konkuranse til!

Jeg skal i samarbeid med SYOSS dele ut tre Goodiebags´er som inneholder hårfarge, og pleiende produkter til håret, hørtes ikke dette spennende  ut da ?

Alle  SYOSS sine produkter er utviklet i sammarbeid med både fargeeksperter og profesjonelle frisører. SYOSS color kommer i 12 ulike nyanser, og skal i gi både høy fargeintensitet ,glans og dekkningsevne! Produktene  har salongkvalitet, men selges også i daglivarebutikker til en rimelig pris, med andre ord; man slår to fluer i en smekk!

Goodiebaggen tre heldige vinnere kan vinne inneholder: 

Goodybagen inneholder:

 

2 SYOSS Colour (blond og mellombrun)

SYOSS Moisturising sjampo og balsam

SYOSS Moisturising hårkur

SYOSS Varmebeskyttende spray

SYOSS Max Hold hårspray

SYOSS Shine & Hold hårspray

 

Slik deltar du: 

Gå inn her  og finn din fargenyanse, skriv et innlegg på din blogg hvor du forteller litt om din hårfarge og hvilken nyanse fra SYOSS som ville passet deg best. Deretter linker du blogginlegget ditt - i dette kommentarfeltet. De 10 første innleggene som blir linket i dette kommentarfeltet, vinner hårfargen de har skrevet om.

 

Etter de ti første som skriver innlegget på deres blogg, vill de motta et gavekort for faargen de har skrevet om, vill de tre første som skriver en annmeldelse av hårfargen etter de har testet den, vill de 3 første som skriver annmeldelse vinne en SYOSS goodiebag.Jeg bruker nr 3- Dark Brown.Siden de første 10 vinner farge, og deretter de 3 første som annmelder vinner goodiebag er dette første mann til mølla. Men, ettersom konkuransen har to "steps" så er det ikke satt noen avsluttende dato for konkuransen. Men, jeg regner med vi setter den til enden av Mai måned.  Lykke til da cupcakes!

 

-Vendela

 

4 kommentarer

Marie Helene

18.mai.2011 kl.19:58

Jeg er så med i konkurransen !!=D

Marie Helene

18.mai.2011 kl.20:10

http://mariehfashionart.blogspot.com/2011/05/sayoss-professional-performance-color.html

juneusa

21.mai.2011 kl.01:56

Im in :D

xx

makeeupgeek

26.mai.2011 kl.19:56

Jeg er med:)

http://makeeupgeek.blogg.no/1306419267_syoss_hrfarger.html

PS. Sorry hvis det har kommet inn flere kommentarer fra meg fordi jeg vet ikke om de andre kommentarene kom inn:)

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits