A healthy wibe

Idag hadde jeg egentlig verdens verste morining, jeg våknet med et bankende hode og migrene, og når jeg gikk inn på bade og så meg i speilet, hadde jeg fått tidenes største breakout av urenheter- og jeg som egentlig er ganske flink å rense huden! 

Så etter å ha sovet vekk migrenen tok jeg på meg skoene og løp ned til nermeste helekost. Hvor jeg kjøpte sinktabeleter som jeg skal ta i tilleg til B-vitaminer for huden, og to produkter fra Dr.Hauschka elsker att produktene er mineralisere. En rens som vistnokk skal fungere bra på urenhud og hudkremen skal erstattes litt med hudoljen, som lukter herlig og huden føles ikke så...Hoven ut lengre. Gleder meg til å teste ut produktene en stund, og se om det blir noe bedring.


Ph_private//

Så gikk jeg hjem og lagde en herlig smoothie, normalt bruker jeg jordbær og annanas men, idag brukte jeg det vi hadde i kjøleskapet. Supergod, og ikke minst sunn! 

 

Xx Vendela.

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits