London purchase part one, cosmetics.

 Ph_private//

Jeg har alltid hatt en liten uskreven reiseregel til meg selv: aldri kjøp noe når du er ute å reiser som du vet du finner like billig hjemme!

Om denne regelen alltid blir oppfulgt er en helt annen sak, men for å komme til poenget så hamstrer jeg alltid kosmetikk i utlandet. Jeg elsker boots hvor man kan få tak i all slags billig make up produkter samt en del børster ect, og kosmetikk avdelingen på Selfridges hvor jeg pleier å kjøpe inn alt jeg ikke får tak i her, og Dr.Khiels og Laura Mercier har helt klart blitt favoritter på badehyllen. 

Enda gladere ble jeg da jeg til min forvtilelse gikk nedover Reegent st uten å finne helt det jeg lette etter, så lyste det opp et lite skilt forran øynene mine hvor det sto lush. Ah lykke, jeg elsker jo Lush , men det er så dumt at jeg ikke får tak i det i Stavanger, så jeg måtte selvsagt gå til innkjøp av min favoritt maske, og noen superdeilige sukkerskrubber!

 

Har dere noe dere hamstrer inn når dere er ute å reiser? Xx Vendela.

Én kommentar

juneusa

06.jul.2011 kl.14:56

Jeg har skrevet anmeldelse av syoss hårfarge :)!

Skriv en ny kommentar

Fashionfreek

Fashionfreek

16, Sola

Hi there, and welcome to my blog, where I posts all kinds of insperation, in form of fashion,trends,beauty and my love for photography. "In life, you dont always get it right. But it helps if you write your own story." You can contact me on vendelahovland@hotmail.com

Kategorier♥

Arkiv♥

hits